Şanlıurfa'da bayram için plan yapanlar dikkat! Bu habere bakmadan plan yapmayın

Şanlıurfa’da mart ayı, adeta dört mevsimi bir arada yaşatıyor. Dün dondurucu soğuk ve yağışla sarsılan kent, bugün yüzünü gösteren güneşle birlikte bahar havasına büründü. Ancak meteorolojiden gelen son uyarılar, bayram hazırlığı yapan vatandaşın planlarını değiştirebilir.

Şanlıurfa'da bayram için plan yapanlar dikkat! Bu habere bakmadan plan yapmayın

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün sağanak yağış ve soğuk havanın etkisi altında olan Şanlıurfa, yeni güne pırıl pırıl bir güneşle uyandı. 

Ani değişen hava koşullarına rağmen sıcaklığı fırsat bilen Urfalılar, parklara ve açık alanlara akın ederek güneşin tadını çıkarıyor. Meteoroloji verilerine göre, bu ılıman ve parçalı bulutlu tablonun yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor.

BAYRAMDA ŞEMSİYELER HAZIR OLSUN

Bahar tadındaki bu kısa mola maalesef uzun soluklu olmayacak. Tahminlere göre, gökyüzü Arife günü itibarıyla yeniden griye dönecek.

Arife günü: Yağışlı hava dalgası şehre giriş yapacak.

Bayramın 1. ve 2. günü: Sağanak yağışlar aralıklarla devam edecek.

Mevsim normallerinde seyretmesi beklense de ani düşüşler yaşanabilir.

UZMANLARDAN "GEÇİŞ MEVSİMİ" UYARISI

Uzmanlar, Şanlıurfa’da yaşanan bu "bir gün kış, bir gün bahar" tablosunun ilkbahar aylarında doğal bir döngü olduğunu belirtiyor. Ancak ani sıcaklık değişimlerinin bağışıklık sistemi üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğine dikkat çeken uzmanlar, vatandaşları giyim kuşam ve sağlık konusunda temkinli olmaya davet ediyor.

 

 

Şanlıurfa'da bayram için plan yapanlar dikkat! Bu habere bakmadan plan yapmayın

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.